Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 18 Iunie 2021 - 14587
"Sistem inovativ de servicii bazat pe limbajul competentelor - SILCO"

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud va organiza, in data de 16.09.2013,  Conferinta  judeteana a proiectului "Sistem inovativ de servicii bazat pe limbajul competentelor - SILCO ", POSDRU/94/4.1/S/63810.

Conferinta se va desfasura la sediul agentiei de ocupare cu adresa:str.Garii nr.2-4 incepand cu ora 14:00.

            La eveniment participa angajati ai serviciului public de ocupare,agenti economici si persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

Proiectul este unul strategic, implementat de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, la nivel national, in toate agentiile teritoriale pentru ocuparea fortei de munca.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta testarea, modelarea si experimentarea unui pachet inovativ de servicii integrate de politici active de munca bazat pe limbajul competentelor, aliniat la recomandarile Uniunii Europene.

Contributia la obiectivul general al POSDRU se realizeaza prin imbunatatirea capacitatii ANOFM de a oferi clientilor sai, prin intermediul pachetului inovativ de servicii integrate bazate pe dezvoltarea competentelor, oportunitati sporite pentru participarea viitoare pe piata muncii. Prin testarea, modelarea si transferul acestui pachet se garanteaza folosirea permanenta a unui pachet de servicii integrate testat si imbunatatit, adaptat la nevoile locale.

Proiectul este implementat in parteneriat cu Istituto per lo Sviluppo della Formazione Professionale dei Lavoratori (ISFOL), Provincia di Perugia, IF Italia Forma SRL, Sistemi Formativi Confindustria Umbria Soc., ITER Innovazione Terziario S.C. A.R.L.

Grupul tinta:

-          42 de structuri teritoriale ale ANOFM si 300 de persoane angajate ale ANOFM.

-          cel putin 400 beneficiari (someri si agenti economici) pe care va fi testat pachetul de servicii. 

Durata proiectului este de 36 de luni, iar valoarea financiara este de 20864076 lei.

 

Director Executiv

A.J.O.F.M. Bistrita - Nasaud

OTILIA  RAPAN

Manager proiect,              

   Simona Tiparu.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii4137 vizualizări09 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0