Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 01 Octombrie 2020 - 19882 vizitatori azi
"Toamna Bistriteana", in pregatire pentru perioada 28 - 29 septembrie.
Primaria municipiului Bistrita, in colaborare cu Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, va invita la editia a XII-a a Festivalului "Toamna Bistriteana" care se va desfasura in perioada 28 - 29 septembrie, in Complexul de agrement Heidenfeld - Viisoara.
Pastrand traditia, si in acest an vor fi organizate expozitii cu vanzare de produse agricole, standuri pentru masini si utilaje agricole, precum si spatii dedicate standurilor de alimentatie publica. De asemenea, pe scena amenajata in Complexul de agrement Heidenfeld se va desfasura un program artistic sustinut de interpreti si ansambluri ale Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc", carora li se vor alatura si formatiile participante la Festivalul Fanfarelor "Mihail Warga".
Pe parcursul celor doua zile ale Festivalului "Toamna Bistriteana", Piata Decebal si piata en-gros de pe strada Tarpiului vor fi inchise.
Producatorii agricoli care doresc sa participe la "Toamna Bistriteana" pot depune solicitari in acest sens pana la data de 25 septembrie 2013, la sediul Directiei de Administrare a Pietelor din Piata Decebal.
.
Foto - arhiva Marius Chiuzan.
10.09.2013
0 comentarii3570 vizualizări10 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0