Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 24 Septembrie 2020 - 2936 vizitatori azi
MESAJUL PREFECTULUI JUDETULUI B-N CU OCAZIA ZILEI POMPIERILOR DIN ROMANIA.

Acum, la ceas aniversar, la implinirea a 165 de ani de cand pompierii militari si civili isi omagiaza eroii si isi fac bilantul activitatilor, am deosebita placere sa dau expresie puternicelor sentimente de pretuire pe care le nutresc personal, cat si in numele tuturor locuitorilor din judetul nostru, fata de cei care sunt permanent la datorie, salvand vieti si bunuri materiale.

De-a lungul istoriei lor, pompierii militari au urmat acelasi parcurs plin de glorie, incepand cu actul de mare curaj si daruire totala de la Dealul Spirii, din 13 septembrie 1848, si pana astazi, cand dau dovada de acelasi spirit de sacrificiu, punandu-si viata in pericol pentru a o apara pe cea a semenilor in actiuni care, practic, acopera intreaga arie a misiunilor umanitare, de la stingerea incediilor, la acordarea primului ajutor medical prin statiile mobile de urgenta, reanimare si descarcerare si pana la salvarea persoanelor si limitarea pagubelor produse de calamitatile naturale.

Astazi avem prilejul sa le multumim pentru toate acestea, sa le aratam recunostinta noastra pentru siguranta pe care ne-o ofera in momentele de cea mai grea cumpana, stiind sigur ca atunci cand intervine ISU, sansele noastre la viata cresc.

Din calitatea mea de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta doresc sa imi exprim satisfactia pentru modul ireprosabil in care lucratorii ISU Bistrita-Nasaud au raspuns tuturor misiunilor in care am fost angajati, asigurandu-i de toata stima si increderea in profesionalismul si devotamentul lor.

Cu aceste sentimente de deplin respect le adresez tuturor pompierilor militari si civili cele mai alese urari de sanatate, viata lunga, prosperitate, satisfactii profesionale si fericire alaturi de cei dragi.

"La muti ani"!


         IOAN TINTEAN,

PREFECTUL JUDETULUI BISTRITA-NASAUD.

 

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2163 vizualizări13 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0