Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 24 Septembrie 2020 - 942 vizitatori azi
Sistem inovativ de servicii bazat pe limbajul competentelor - SILCO.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud a organizat in 16.09.2013, conferinta judeteana a proiectului "Sistem Inovativ de servicii bazat pe limbajul competentelor - SILCO ", POSDRU/94/4.1/S/63810.

La conferinta au participat salariati ai AJOFM B-N si reprezentanti ai Primariei Bistrita. Conferinta a fost sustinuta de catre domnul Septimiu Ranta, expert din partea partenerului transnational al proiectului Universita dei Sapori si de doamna Daniela Zvinca, responsabil regional al proiectului pentru regiunea Nord - Vest. Au fost prezentate la conferinta rezultatele obtinute pana la aceasta data in proiect, precum si platforma program "Competence based".

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat testarea, modelarea si experimentarea unui pachet inovativ de servicii integrate de politici active de munca bazat pe limbajul competentelor, aliniat la recomandarile Uniunii Europene.

Obiectivele specifice au constat in:

Imbunatatirea serviciilor de ocupare si alinierea la recomandarile UE;

Dezvoltarea si implementarea de noi modele organizationale prin introducerea pachetului de servicii integrate;

Imbunatatirea capacitatilor agentiilor de ocupare in vederea dezvoltarii analizei si previziunii privind schimbarile de pe piata muncii;

 

 Director Executiv - RAPAN OTILIA. 

 

0 comentarii2324 vizualizări17 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0