Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 25 Februarie 2020 - 6684 vizitatori azi
Investitii de 255 milioane de euro pentru judetul B-N.

Investitii prioritare de peste 255 milioane de euro pentru judetul Bistrita-Nasaud, propuse spre finantare in exercitiul financiar 2014-2020. In cadrul Adunarii Generale a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Servicii de Alimentare cu Apa si de Canalizare in judetul Bistrita-Nasaud, a fost aprobata Lista de investitii prioritare a proiectului de extindere si modernizarea a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Bistrita-Nasaud, pentru exercitiul financiar 2014-2020.

Lista de investitii prioritare pentru cea de a doua etapa a Master Planului de extindere si modernizare a infrastructurii de apa si apa uzata a fost construita in urma unor ample consultari dintre Reprezentantii ADI Apa-canal, reprezentanti ai firmei de consultanta, SC Aquabis SA Bistrita, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si 57 de primarii membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara, viitoare beneficiare a proiectului.

Presedintele Consiliului Judetean, domnul Emil Radu Moldovan, care detine si functia de Presedintele ADI Apa-canal a declarat: "Pentru Programul Operational Sectorial Mediu in exercitiul financiar 2014-2020, Romania va avea alocata suma de doua miliarde de euro iar banii vor fi alocati pe principiul primul venit-primul servit. Imi doresc, ca pentru judetul Bistrita-Nasaud sa fie alocata o suma cat mai mare care sa corespunda nevoilor noastre. Deocamdata nu sunt stabilite procentele de cofinantare din partea beneficiarilor (nr. primarii), dar indiferent de valoarea lor, Consiliul Judetean va suporta jumatate din cofinantarea pe care trebuie sa o asigure primariile". 

Valoarea totala a investitiilor propuse este de 255.374.167 euro, iar atasat va transmitem lista lor.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,

Ivan Bogdan-Gruia

 

0 comentarii2632 vizualizări17 octombrie 2013
rss 2.0
rss 2.0