Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Presedintele CJ, Emil Radu Moldovan a vizitat o parte dintre santierele drumurilor judetene.

Alaturi de reprezentantii constructorilor si de ing. Alexandru Ortan, Sef Serviciu Drumuri Judetene, presedintele Consiliului Judetean a analizat stadiul de executie a  lucrarilor de modernizare pentru aproximativ 20 km de drumuri judetene si comunale dupa cum urmeaza:

- DJ 172: Agrisu de Sus - Agrisu de Jos - DN 17 - 4 km de drum pietruit, pregatit pentru asfaltare;

- DC 28: Coasta - DN17 - 7 kilometri de asfalt nou;

- DJ 162: Stupini - Archiud - 4,8 km drum de pamant, modernizat si transformat in drum pietruit;

- DJ 154C: Sieut - Rustior - Sebis - 4,7 km de drum proaspat asfaltat;

            La finalul vizitei, Presedintele CJ a declarat: Sunt multumit de modul in care drumuri judetene care pana acum existau doar pe harta, sunt de astazi practicabile. De asemenea, dupa spusele oamenilor din Rustior sau Agrisu de Jos, pe aceste drumuri nu s-a mai intervenit serios inca de cand au fost construite, acum 30 - 40 de ani. Lucrarile sunt in stadiu avansat de executie, au fost executate cu responsabilitate si astept cu nerabdare receptia lor finala din aceasta toamna. Alaturi de colegul meu, domnul Inginer Ortan pregatim un plan complex de continuare a investitiilor in iinfrastructura judeteana si pentru anul 2014, pentru ca tot mai multi oameni, din zone izolate pana acum, sa aiba acces la infrastructura de calitate.

            Toate drumurile mentionate anterior sunt in stadiu final de executie si vor fi terminate inainte de inceperea sezonului rece. Valoarea totala a investitiilor vizitate astazi este de circa 22 milioane de lei.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,

Ivan Bogdan-Gruia.

0 comentarii2835 vizualizări31 octombrie 2013




rss 2.0
rss 2.0