Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 22 Februarie 2020 - 5566 vizitatori azi
Ambasadorul Republicii Cehe in Romania, oaspete la Primaria municipiului Bistrita

Excelenta Sa, domnul Ji?í Šitler, ambasador la Republicii Cehe in Romania, a fost primit astazi de primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Teodor Cretu.
Primarul municipiului Bistrita a prezentat distinsului sau oaspete atat istoria, cat si caracteristicile actuale ale orasului nostru - demografie, invatamant, activitati economice, viata cultural-artistica, atractii turistice etc. "Bistrita este un oras frumos si tanar, care se ambitioneaza sa-si urmeze traseul european", a precizat Ovidiu Teodor Cretu.
Excelenta Sa, domnul ambasador Ji?í Šitler, a multumit pentru modul in care a fost primit in municipiul Bistrita. Domnia sa a subliniat relatiile istorice de colaborare dintre cele doua tari si a mentionat faptul ca Republica Ceha este al 13-lea investitor in Romania prin prezenta, pe teritoriul tarii noastre, a circa 600 de companii. Prezenta culturala a Cehiei in Romania este, de asemenea, foarte vizibila, de cativa ani fiind organizate evenimente culturale importante nu numai la Bucuresti, ci si in diverse regiuni ale tarii.
Excelenta Sa a mai mentionat faptul ca, in zilele de 5 si 6 decembrie a.c., la Bucuresti se va desfasura un forum romano-ceh la care sunt asteptate numeroase companii din Republica Ceha. "Cred ca ar fi un moment bun, atat pentru Camera de Comert, cat si pentru companiile din Bistrita-Nasaud, sa participe la acest forum care este dedicat tuturor tipurilor de companii", a precizat ambasadorul Republicii Cehe in Romania, Excelenta Sa, domnul Ji?í Šitler.

 

0 comentarii2023 vizualizări04 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0