Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 August 2020 - 30682 vizitatori azi
10,7 km de drum intre localitatile Tarpiu si Blajenii de Jos si pe strazile din satul Dumitra.

Peste 10 km de drumuri, pe suprafata comunelor Dumitra si Sintereag, au fost receptionate astazi in prezenta domnului Emil Radu Moldovan, Presedintele Consiliului Judetean. Drumurile au fost realizate in urma finantarii proiectului "Dezvoltarea si modernizarea infrastructurii locale in comunele Dumitra si Sintereag" prin intermediul Programului National de Dezvoltare Rurala, masura 322.

In total au fost realizati 10,7 km de drum din care 5,3 km asfalt pe DC 31C, intre localitatile Tarpiu si Blajenii de Jos si alti 5,4 km de asfalt pe strazile din satul Dumitra.

In urma inspectiei lucrarilor, Presedintele Consiliului Judetean a declarat: Doresc sa ii felicit pe cei doi primari, domnul Ioan Bob si Gheorghe Balajan pentru initiativa de a atrage bani europeni pentru comunitatea locala. Acum, suntem in pragul exercitiului financiar 2014-2020, motiv pentru care, noi Consiliul Judetean si toate celelalte entitati ne pregatim sa atragem cat mai multe resurse nerambursabile in judetul nostru. Totodata, le voi sta alaturi tuturor primarilor din judet, indiferent de culoarea lor politica, pentru a-i sprijini atat pe cale administrativa cat si pe cale politica, in atragerea de resurse pentru comunitatile lor.

Valoarea totala a investitiei receptionate a fost de 2.100.000 euro fara TVA, iar beneficiarul proiectului este Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Rosua, ai carei fondatori sunt Consiliul Local Dumitra si Consiliul Local Sintereag. Proiectul de reabilitare a celor 10,7 km de drumuri este parte integrata intr-un proiect amplu in valoare de peste 6 milioane de euro, care a mai cuprins reabilitarea a 27 km retele de apa si canalizare in comuna Dumitra.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,

Ivan Bogdan-Gruia

 

0 comentarii2905 vizualizări15 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0