Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 27 Octombrie 2020 - 7492 vizitatori azi
Sangeorz-Bai - Scandal izbucnit la prima ora a diminetii!

Cu toate ca ne aflam in Postul Craciunului, vineri dimineata la ora 6.30, jandarmii Sectiei din orasul statiune Sangeorz-Bai, au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit la un local situat langa fosta Posta Veche din localitate.

Toata noaptea trei tineri au petrecut in incinta localului amintit iar spre dimineata, unuia dintre petrecareti si anume lui Ioan J. de 21 de ani, i-a fost luat telefonul mobil de catre Cristian L. de 36 de ani. De aici pana la izbucnirea unui adevarat scandal nu a fost decat un pas. Tinerii s-au luat la bataie iar Cristian L.  a luat din vitrina barului cateva sticle pline cu bere si a inceput sa arunce au acestea atat in Ioan J.  cat si in geamurile autoturismului acestuia.

Victima a suferit contuzii la nivelul capului, fiindu-i spart si unul din geamurile autoturismului.

Avand in vedere aceste aspecte, in conditiile in care victima va depune o plangere impotriva agresorului, jandarmii ii vor intocmi faptuitorului, actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru distrugere iar cei implicati in scandal vor fi sanctionati conform prevederilor legii nr. 61 din 1991, pentru provocare si participare la scandal iar vanzatoarea va fi sanctionata, conform aceluiasi act normativ amintit, pentru faptul ca a servit baturi alcoolice unor persoane aflate in stare de ebrietate.

  

 

  Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2478 vizualizări17 decembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0