Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 05 August 2020 - 19180 vizitatori azi
Conducerea C.J. a verificat stadiul lucrarilor de modernizare a DJ 172G, Dorolea-Livezile.

Presedintele Consiliului Judetean,  Emil Radu Moldovan, alaturi de Vicepresedintele CJ, Dorin Popescu au verificat stadiul lucrarilor de modernizare a DJ 172G, Dorolea-Livezile. Alaturi de reprezentantii constructorilor si primarul comunei Livezile, Traian Simionca,  Presedintele si Vicepresedintele Consiliului Judetean au analizat stadiul de executie al  lucrarilor de modernizare pentru 3,2 km de drum in satul Dorolea.

Lucrarile se afla intr-un stadiu avansat, fiind executate toate lucrarile premergatoare aplicarii stratului asfaltic. Conform constructorului, lucrarea va fi terminata cel tarziu pana la inceputul lunii decembrie.   

La finalul vizitei, Presedintele CJ a declarat: Ma bucur sa vad ca odata cu trecerea timpului si ca rezultat al muncii sustinute de o intreaga echipa, planurile de dezvoltare a judetului Bistrita-Nasaud incep sa se materializeze. Ma bucur ca am reusit sa duc la capat acest proiect de infrastructura si sunt convins ca odata cu finaliarea lui, satul Dorolea va fi pregatit sa intre in patrimoniul UNESCO. Vreau sa felicit constructorul pentru calitatea lucrarilor si pe domnul Vicepresedinte Popescu pentru modul in care a coordonat activitatea Serviciului de Drumuri din cadrul Consiliului Judetean. Imi propun ca, in functie de alocarile bugetare pentru anul 2014, sa cuprindem in bugetul CJ, continuarea tronsonului de asfalt construit acum, pana la intrarea in centrul comunei Livezile.  

            Valoarea totala a investitiei vizitate astazi este de 3.900.000 lei si a fost realizata din resurse proprii ale Consiliului Judetean.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant - Ivan Bogdan-Gruia.

 

0 comentarii2856 vizualizări15 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0