Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 02 Mai 2024 - 14587
Vizita de lucru in comunele Caianu Mic, Petru Rares si Ciceu Mihaesti.

Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, alaturi de Vicepresedintii CJ, Alexandru Pugna si Dorin Popescu s-au aflat astazi intr-o vizita de lucru in comunele Caianu Mic, Petru Rares si Ciceu Mihaesti.

In prima faza, alaturi de primarul comunei Caianu Mic, Paul Stir, au fost vizitate lucrarile de modernizare a DC 37, care face legatura dintre localitatile Dobric si Ciceu Poieni. Aici a fost inspectat modul in care au fost executate lucrarile la peste 2,5 km de drum proaspat asfaltat, investitie a carei valoare depaseste 810.000 lei.

Totodata a mai fost vizitat un tronson rutier recent modernizat, de circa 1,2 km, care face legatura intre centrul comunei  Ciceu Mihaesti si localitatea Lelesti. Acest tronson face parte dintr-un proiect mai amplu de asfaltare a DC 34 pe o portiune de circa 9,5 km, care va continua si in cursul anului viitor in functie de alocarile bugetare.

Presedintele Consiliului Judetean a avut consultari cu primarii celor trei comune si pe probleme ce vizeaza investitiile in infrastructura de utilitati, identificarea surselor de finantare pentru finalizarea proiectelor incepute si lipsite momentan de finantare, dar si despre oportunitatile lansate de finantarile nerambursabile din exercitiul financiar 2014-2020.

            Valoarea totala a investitiilor vizitate astazi este de circe un milion de lei, iar sursa de finantare o reprezinta fonduri alocate de Guvernul Romaniei.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,

Ivan Bogdan-Gruia

0 comentarii2905 vizualizări19 noiembrie 2013




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0