Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 15 August 2020 - 40366 vizitatori azi
Rezultatele sedintei extraordinare a Consiliului Local al municipiului Bistrita din 28 noiembrie 2013.

1.Proiect de hotarare privind aprobarea Documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie pentru obiectivul de investitii: "Modificare sistem de incalzire, de pe sobe de teracota pe centrala termica proprie pe gaze naturale, la Gradinita nr. 15, str. Zimbrului nr. 19, Bistrita".

Hotararea a fost adoptata cu 17 voturi  "pentru", in forma prezentata de initiator.

Gradinita nr. 15 din municipiul Bistrita, situata pe strada Zimbrului nr. 19, isi desfasoara activitatea intr-un corp de cladire cu regim de inaltime S+P si cuprinde trei sali de clasa, un dormitor, doua vestiare, oficiu, bucatarie, hol si grup sanitar.
Incalzirea acestei unitati de invatamant este asigurata cu sobe de teracota ce functioneaza cu gaze naturale, insa randamentul sobelor este mic in timp ce consumul de combustibil si cheltuielile de intretinere sunt ridicate. Desi aprinderea focului se face dimineata, inaintea sosirii copiilor, nu se realizeaza in termen optim o temperatura corespunzatoare in toate salile de clasa. In plus, exista si pericolul accidentarii copiilor la atingerea partilor metalice ale sobelor incalzite. Trebuie mentionat, totodata, ca incaperile in care nu exista sobe sunt lipsite de orice alta sursa de incalzire.
In sfarsit, apa calda este asigurata de un boiler electric foarte vechi care se defecteaza adesea si necesita, astfel, repetate cheltuieli pentru reparatii si piese de schimb.
In aceste conditii s-a propus modificarea actualului sistem de incalzire de la Gradinita nr. 15 din municipiul Bistrita. Trecerea pe un sistem de incalzire cu centrala termica proprie, pe gaze naturale, va asigura incalzirea uniforma a tuturor incaperilor gradinitei, un confort termic optim pentru desfasurarea activitatilor prescolare, prepararea apei calde menajere, dar si economii la consumul de combustibil.
 
2. Proiect de hotarare privind acordarea mandatului special Primarului municipiului Bistrita sa voteze si sa semneze, pe seama si in numele municipiului Bistrita, Hotararea Adunarii Generale a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Servicii de Alimentare cu Apa si de Canalizare in judetul Bistrita-Nasaud privind aprobarea cotizatiei pentru anul 2014.
 
Hotararea a fost adoptata cu 17 voturi "pentru", in forma prezentata de initiator.
 
Ca urmare a solicitarii Asociatiei Dezvoltare Intercomunitara pentru Servicii de Alimentare cu Apa si de Canalizare in judetul Bistrita-Nasaud, se impune adoptarea in regim de urgenta a unei hotarari privind acordarea mandatului special Primarului municipiului Bistrita sa voteze si sa semneze, pe seama si in numele municipiului Bistrita, Hotararea Adunarii Generale a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Servicii de Alimentare cu Apa si de Canalizare in judetul Bistrita-Nasaud privind aprobarea cotizatiei pentru anul 2014, intrucat in sedinta Adunarii Generale a Asociatilor ce va avea loc la inceputul lunii decembrie 2013 se va supune spre dezbatere si aprobare proiectul de hotarare privind aprobarea cotizatiei pentru anul 2014.
In acest sens, potrivit prevederilor art.18 alin.2 lit."k" si ale art. 23 alin.1 din Statutul actualizat al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Servicii de Alimentare cu Apa si de Canalizare in judetul Bistrita-Nasaud, pentru exercitarea votului de catre reprezentantul asociatilor in AGA asupra proiectului de hotarare privind aprobarea cotizatiei anuale s-a propus acordarea expresa a mandatului special, prin hotarare a autoritatii deliberative a asociatului, in speta Consiliul local al municipiului Bistrita.
 
 
DIVERSE
1. Adresa Scolii Gimnaziale nr. 7 Bistrita, inregistrata la Primaria municipiului Bistrita cu nr. 83.391/17.10.2013, prin care se solicita transformarea unui post de secretar M III in post de secretar M II si adresa Scolii Gimnaziale nr. 4 Bistrita, inregistrata la Primaria municipiului Bistrita cu nr. 86.154/29.10.2013, prin care se solicita transformarea postului de administrator financiar (patrimoniu) S III in post de administrator financiar (patrimoniu) S II, adrese insotite de Avizul Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar pentru transformarea acestor posturi.
 
Membrii Consiliului Local al municipiului Bistrita au aprobat solicitarile sus-mentionate cu 17  voturi "pentru".
 
 .
Foto - arhiva Marius Chiuzan.
 
0 comentarii2667 vizualizări29 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0