Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 10 August 2020 - 36392 vizitatori azi
Prezentarea Parcului Industrial Bistrita Sud.

"Prezentarea Parcului Industrial Bistrita Sud", va aveal loc miercuri, 4 decembrie 2013, in Sala Mare a Primariei municipiului Bistrita, incepand cu orele 16.00. La eveniment vor participa lideri politici locali, reprezentanti ai mediului de afaceri, precum si reprezentanti ai mass-media.

"Parcul Industrial Bistrita Sud, ce va functiona pe o suprafata de 30 de hectare in localitatea Sarata, este unul dintre proiectele importante ale comunitatii locale, vizate fiind atragerea de investitii si crearea de noi locuri de munca. Va invitam sa participati miercuri, 4 decembrie 2013, incepand cu ora 16.00, in Sala Mare a Primariei Bistrita, la evenimentul intitulat Prezentarea Parcului Industrial Bistrita Sud, unde se va discuta despre stadiul actual al proiectului, dar si despre strategia de dezvoltare a acestuia in perioada 2014-2016. La eveniment vor participa lideri politici locali, reprezentanti ai mediului de afaceri, precum si reprezentanti ai mass-media".

 

Cu multumiri,

 Iulius Dumitru - Administrator

Business Park Bistrita Sud SRL.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2492 vizualizări02 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0