Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 08 August 2020 - 5632 vizitatori azi
Dragi romani, dragi bistriteni...

Ieri, la manifestarile de 1 decembrie ati dovedit ca va iubiti tara, ca va mandriti cu ea si chiar daca trecem cu totii printr-o perioada dificila, speranta din sufletele noastre nu a disparut. Ma bucur ca dupa foarte multi ani in care dezbinarea a dominat spatiul public, ieri, in 1 decembrie mii de oameni ne-am adunat intr-un gand la statuia lui Andrei Muresanu, la parada militara si la spectacolul destinat Zilei Nationale.

Doresc sa ii multumesc in mod deosebit domnului General Dan-Florin Grecu, Comandantul Brigazii 81 Mecanizata, care alaturi de echipa sa, a oferit o reprezentatie grandioasa si demna de lauda pe parcursul intregii zile de 1 decembrie. Doresc sa le multumesc si sa ii felicit pe domnul primar Ovidiu Cretu, pe domnul director Gavrila Tarmure si pe toti oamenii si entitatile implicate in organizarea evenimentului.

Voi, dragi bistriteni ati demonstrat inainte de toate ca stiti sa va bucurati de lucruri bune, ca aveti speranta si ca va doriti sa aratam lumii intregi ca si la noi se poate! Vreau sa va multumesc, sa va felicit si sa va asigur ca Institutia Consiliului Judetean, impreuna cu Primaria Municipiului Bistrita, Institutia Prefectului si celelalte institutii publice din judetul nostru, facem tot ce ne sta in putinta pentru a va reprezenta interesele.

Sunt mandru sa fiu roman si sunt onorat sa fiu bistritean!

.

Emil Radu Moldovan - Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2282 vizualizări02 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0