Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 08 August 2020 - 6486 vizitatori azi
Ziua Portilor Deschise la A.J.O.F.M. Bistrita -Nasaud.

Intrucat pe 10 decembrie 2013 se imlinesc 15 ani de activitate a Serviciului Public de Ocupare din Romania, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud doreste sa marcheze acest eveniment si sa organizeze la aceasta data "Ziua portilor deschise". Cu aceasta ocazie elevii unei clase terminale ai Liceului cu Program Sportiv din Bistrita sunt invitati sa viziteze Centrul de Formare Profesionala Bistrita, intalnire care are drept scop orientarea profesionala a tinerilor absolventi si primele informatii despre piata muncii.

           Totodata in aceasta zi (marti, 10 decembrie 2013), se va organiza o conferinta de presa incepand cu ora 11,00, la sediul agentiei din Bistrita, str. Garii, nr. 2 - 4, camera 7.

           Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud doreste sa multumeasca pentru buna colaborare tuturor organelor administratiei locale, factorilor de decizie la nivel local si judetean, cat si clientilor sai, agenti economici si persoane aflate in cautarea unui loc de munca.  Dorim sa va asiguram de transparenta in activitatea pe care o desfasuram.

           Si nu in ultimul rand, dorim sa va multumim dumneavoastra, reprezentantilor mass-media care de fiecare data ati facut publice evenimentele organizate de agentie si toate informatiile care trebuiau sa ajunga la clietii nostri. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud se afla In slujba cetateanului din anul 1998.

Va multumim si va asiguram de intreaga noastra consideratie! Va asteptam!

 Evenimentul se desfasoara la nivel national si este demarat de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

 

Director Executiv,

  RAPAN OTILIA.

0 comentarii2380 vizualizări09 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0