Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 09 August 2020 - 16842 vizitatori azi
Un stalp de sprijin pentru poporul roman. Un reper pentru oamenii din Transilvania.

MESAJUL presedintelul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, transmis cu prilejul aniversarii a 95 de ani de activitate a Brigazii 81 Mecanizata  "General Grigore Balan". Peste cateva ceasuri se implinesc 95 de ani de la infiintarea aici, la Bistrita, a unui stalp de sprijin pentru poporul roman. Un reper pentru oamenii din Transilvania, care a asigurat siguranta militara in perioada interbelica, pe durata celui de-al doilea razboi mondial si pana astazi. Dar asta nu e tot! Militarii bistriteni, aflati sub obladuirea Drapelului de Lupta al Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan" au dus siguranta oamenilor si apararea drepturilor omului la rang de credinta.

            Prin misiunile derulate in ultimii ani in tari ca Bosnia, Etiopia, Sudan, Irak, Afganistan sau Nepal, militarii bistriteni au scris file de istorie in sufletele a mii si zeci de mii de oameni din intrega lume, care azi traiesc alaturi de cei dragi datorita militarilor nostri. Performanta lor, merita scrisa in istoria poporului roman si ma bucur ca la 95 de ani de la faurire, Drapelul de Lupta al Brigazii 81 Mecanizata va fi decorat cu Ordinul National "Pentru Merit" - in Grad de Cavaler.

            Doresc sa va felicit pe fiecare dintre dumneavoastra dragi militari, pe domnul General Dan Grecu impreuna cu echipa de profesionisti pe care o conduce la Brigada 81 si vreau sa va spun ca noi, cetatenii judetului Bistrita-Nasaud, va suntem recunoscatori pentru tot ce faceti clipa de clipa.  Ne mandrim ca la siguranta tarii noastre vegheaza oameni ca dumneavoastra, iar acum la ceas aniversar va dorim multa sanatate si putere de munca.

            La multi ani!

Emil Radu Moldovan,

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2709 vizualizări06 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0