Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 09 August 2020 - 16754 vizitatori azi
Judetul nostru se poate mandri cu o Brigada de elita, ce face cinste Armatei Romane.

MESAJUL PREFECTULUI JUDETULUI BISTRITA - NASAUD CU OCAZIA ANIVERSARII A 95 DE ANI DE LA INFIINTAREA BRIGAZII 81 MECANIZATA "GENERAL GRIGORE BALAN".  Astazi, la implinirea a 95 de ani de existenta a Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan", am deosebita placere sa dau expresie puternicelor sentimente de pretuire pe care le nutresc personal, cat si in numele tuturor locuitorilor din judetul nostru, fata de cei care sunt permanent la datorie, in slujba Romaniei, ca aparatori ai valorilor si simbolurilor nationale.

Judetul nostru se poate mandri cu o Brigada de elita, ce face cinste Armatei Romane, dar si cu un partener de nadejde al NATO, implicandu-se activ in actiuni de mentinere a pacii si de aparare a statelor care fac parte din aceasta alianta. Referindu-ma strict la rolul pe care militarii Brigazii 81 Mecanizata l-au avut in cadrul acestui parteneriat strategic, trebuie sa amintesc faptul ca acestia au fost prezenti in toate teatrele de operatii, alaturi de militarii americani: Kosovo, Irak, Afganistan.

Ce poate fi mai nobil decat a-ti dedica viata si a lupta pentru siguranta semenilor si pentru mentinerea pacii in lume!

Avem astazi prilejul sa le multumim militarilor bistriteni pentru toate acestea, sa le aratam recunostinta noastra pentru siguranta pe care ne-o ofera si pentru spiritul de sacrificiu de care dau dovada, asigurandu-i de toata stima si increderea in profesionalismul si devotamentul lor.

Le doresc sa aiba parte de sanatate, viata lunga, prosperitate, satisfactii profesionale si fericire alaturi de cei dragi.

"La muti ani"!

 

IOAN TINTEAN,

PREFECTUL JUDETULUI BISTRITA-NASAUD.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2758 vizualizări06 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0