Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 August 2020 - 29646 vizitatori azi
Luni se va semna contractului de concesiune a Serviciului Public de Salubrizare.

Luni, 17 februarie a.c., incepand cu ora 10:00, in Sala de sedinte a Palatului Administrativ, va avea loc semnarea contractului de  "Delegare prin Concesiune a  Serviciului Public de Salubrizare respectiv activitatea de precolectare, colectare si transport al deseurilor municipale si managementul Statiilor de Transfer si al Centrelor de Colectare, din judetul Bistrita-Nasaud".

            Contractul va fi incheiat intre Asociatia de dezvoltare intercomunitare privind gestionarea integrata a deseurilor municipale in judetul  Bistrita-Nasaud si ofertantul declarat castigator in baza Raportului procedurii de licitatie publica nr. 1837 din 04.12.2013, SC "VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU" SA in asociere cu SC BRATNER SERVICII ECOLOGICE SA si SC FLORICON SALUB SRL.    

La eveniment va fi prezent Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan si reprezentantul companiei contractante.

Va asteptam!

  

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Bogdan-Gruia Ivan.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2828 vizualizări15 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0