Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 August 2020 - 29536 vizitatori azi
Drepturile lucratorilor romani in Germania.

Doina PANA, ministru delegat pentru Dialog Social, va participa, in calitate de invitat, la Conferinta Drepturile lucratorilor romani in Germania. Lucrarile Conferintei se vor desfasura in data de 19 februarie 2014, intre orele 9.30 -11.00, in Sala Opera a Hotelului Intercontinental din Bucuresti.

                Conferinta este organizata de catre  Fundatia  Friedrich  Ebert in colaborare cu Ministerul Muncii, Ambasada Republicii Federale la Bucuresti si Federatia Sindicatelor din Germania. Organizatorii isi propun informarea cetatenilor romani care doresc sa munceasca in Germania, pentru a preveni exploatarea si abuzurile de pe piata muncii, sens in care va fi lansat, in cadrul Conferintei, ghidul "Esti informat, esti protejat - ce trebuie sa stii pentru a putea lucra cu succes in Germania".  

                Doina PANA, ministru delegat pentru Dialog Social va sustine, in cadrul  lucrarilor Conferintei,  o alocutiune axata pe tematica implicarii favorabile a autoritatilor si sindicatelor germane in sprijinirea romanilor care muncesc in Germania.

 

              Cabinet ministru delegat pentru Dialog Social.

 

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2450 vizualizări18 februarie 2014
rss 2.0
rss 2.0