Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 August 2020 - 9686 vizitatori azi
"Ii ramanem recunoscatori pentru modul ireprosabil in care a condus militarii bistriteni...".

MESAJUL presedintelul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, transmis cu prilejul ceremoniei de predare-primire a comenzii Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan". Este un moment istoric pentru comunitatea bistriteana, retragerea de la conducerea Brigazii 81 Mecanizata a domnului General Dan-Florin Grecu, un profesionist remarcabil si un om de mare onoare. Prin prezenta sa pe meleagurile bistritene, domnul General, a castigat un loc aparte in sufletele nostre si in acelasi timp, a scris in cartea istoriei militare a judetului nostru, una dintre cele mai frumoase perioade.

            Noi, cetatenii judetului Bistrita-Nasaud, ii ramanem recunoscatori pentru modul ireprosabil in care a condus militarii bistriteni in misiunile de aparare a drepturilor omului din intreaga lume. Atat omul, cat si militarul de cariera Dan Florin-Grecu, va ramane pentru totdeauna prietenul nostru si va fi primit, cu drag, ca oaspete de vaza, in judetul Bistrita-Nasaud.

In acelasi timp, doresc sa ii urez succes domnului Colonel Ovidiu Uifaleanu, care va prelua astazi comanda Brigazii 81 Mecanizate. Ma bucur ca pentru domnul Colonel Uifaleanu, orasul nostru nu este strain, domnia sa fiind comandant al Batalionul 812 Infanterie "Soimii Carpatilor" in perioada 2008-2010. 

 

Emil Radu Moldovan,

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2765 vizualizări05 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0