Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Dezbatere pe tema Codului Silvic .

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Doina Pana a participat sambata la o dezbatere pe tema Codului Silvic si a legislatiei subsecvente. La evenimentul organizat de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud au mai participat directorul general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, Adam Craciunescu, presedintele  Asociatiei Administratorilor de Paduri, Gabriel  Stanciu, presedintele ASFOR, Nicolae Tucunel, membrii Comisiei Parlamentare pentru Agricultura, sefi ai ocoalelor silvice, proprietarii de paduri, precum si reprezentanti ai societatilor de prelucrare a lemnului.

               Ziua a continuat cu o actiune de impadurire in localitatea Budesti, organizata de Asociatia Tasuleasa Social si Primaria Budesti. Evenimentul, la care a participat si ministrul delegat, Doina Pana, a reunit aproximativ 1400 voluntari. Participantii au plantat 40.000 puieti.

0 comentarii2947 vizualizări22 martie 2014




rss 2.0
rss 2.0