Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 25 Februarie 2020 - 7232 vizitatori azi
Lucrari receptionate la Urmenis.

Lucrari in valoare de 2,5 milioane de euro receptionate la Urmenis in prezenta Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan si a Prefectului Ioan Tintean. Gradinita si Casa de Cultura reabilitata si utilata, precum si 7,5 km de drumuri comunale asfaltate. Sunt investitiile receptionate astazi in urma implementarii de catre administratia locala a comunei Urmenis, a unui proiect cu finantare europeana nerambursabila, prin intermediul masurii 322.

In urma inspectiei lucrarilor, Presedintele Consiliului Judetean a declarat: Doresc sa il felicit pe domnul primar Tomsa pentru ducerea la indeplinire a acestui proiect, precum si pentru un alt proiect de reabilitare a drumurilor agricole in valoare de 1,5 milioane de euro, aflat in implementare in momentul de fata. Zona de campie a judetului Bistrita-Nasaud este una foarte importanta pentru dezvoltarea agriculturii, motiv pentru care voi sustine investitiile de orice natura in aceasta zona.

 

 

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Ivan Bogdan-Gruia.

0 comentarii2289 vizualizări28 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0