Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Principele Radu la primaria Bistrita.

Marti, 1 aprilie 2014, primarul municipiului Bistrita a primit vizita Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei. La intalnire au participat prefectul judetului - Ioan Tintean si presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud - Emil Radu Moldovan, reprezentanti ai autoritatilor locale, membri ai Clubului Monarhistilor Bistriteni.

          Primarul Ovidiu Teodor Cretu a urat bun venit la Bistrita Principelui Radu si a facut o scurta prezentare a principalelor momente care au jalonat istoria orasului. In incheiere, Ovidiu Teodor Cretu a facut cateva referiri la situatia actuala in care se afla Bistrita, din punct de vedere al mediului de afaceri, invatamantului, al dezvoltarii viitoare, subliniind importanta pe care municipalitatea o acorda proiectelor finantate cu fondurile europene.

          Principele Radu al Romaniei a apreciat caracterul cosmopolit al Bistritei si faptul ca aici s-au imbinat in mod fericit elementele culturilor si civilizatiilor importante. Alteta Sa si-a exprimat speranta ca se vor pune bazele unor proiecte comune ale Casei Regale si autoritatilor locale, in special in domeniul educational si economic.

          Vizita Principelui Radu la Bistrita se incadreaza unui tur regional mai amplu pe care il face in zona de nord-vest a tarii. 

          Tot astazi, incepand cu ora 13.30, la Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud are loc, in prezenta Altetei Sale Regale, lansarea colectiei "Cartile Copilariei" a editurii Curtea Veche, eveniment la care sunt invitati sa participe elevii de ciclu primar, parintii si invatatorii acestora, iar la ora 15.45, la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" vor fi lansate volumele regale "Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare" si "Trei poduri peste lume" publicate de editura Curtea Veche.

0 comentarii2730 vizualizări01 aprilie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0