Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 05 Martie 2021 - 12382 vizitatori azi
MESAJUL PREFECTULUI CU OCAZIA ZILEI JANDARMERIEI ROMANE.

Gandurile noastre bune se indreapta astazi catre jandarmii bistriteni care sarbatoresc 164 de ani  de cand domnitorul Grigore Alexandru Ghica a semnat actul de nastere al Jandarmeriei Romane.

       Jandarmeria Romana a reusit, in cei 164 de ani de existenta, sa se impuna ca una dintre cele mai solide si mai apreciate institutii ale Statului Roman, si asta datorita integritatii, spiritului de sacrificiu si profesionalismului tuturor celor care slujesc aceasta Arma. Asa au ajuns jandarmii romani sa-si castige respectul cetatenilor, bucurandu-se de increderea acestora in institutia Jandarmeriei, ca garant al sigurantei publice, al bunei randuieli si al mentinerii ordinii sociale.

       De aceea, aceasta zi este un minunat prilej pentru a transmite tuturor angajatilor acestei institutii cele mai sincere urari de sanatate, putere de munca, satisfactii profesionale, sentimentul nostru de respect, precum si o viata linistita si implinita.   "La multi ani!"

 

IOAN TINTEAN,

 PREFECTUL JUDETULUI BISTRITA-NASAUD.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2499 vizualizări02 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0