Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 05 Martie 2021 - 12282 vizitatori azi
MESAJUL presedintelul C.J. B-N, Emil Radu Moldovan, transmis cu prilejul Zilei Jandarmeriei Romane.

Aniversarea a 164 de ani de la Infiintarea Jandarmeriei Romane imi ofera prilejul de a exprima aprecierea pentru activitatea depusa zi de zi de catre o structura formata din oameni dedicati, care vegheaza la siguranta cetatenilor si a comunitatilor din tara noastra. Sunt oameni pentru care sacrificiul de sine a devenit o meserie si o misiune unica: protejarea semenilor indiferent de riscuri.

Felicit in mod deosebit activitatea Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud, si pe domnul Florin Furnea, Inspectorul-Sef al IJJ Bistrita-Nasaud. Transmit multumiri intregului aparat, pentru faptul ca reprezinta un partener stabil si onest in servirea intereselor cetateanului si le multumesc pentru sprijinul pe care il acorda serviciului Salvamont, din cadrul Consiliului Judetean.

Va doresc tuturor, acum la ceas aniversar, multa sanatate, putere de munca si implinirea sperantelor de mai bine in societate. LA MULTI ANI!

 

 

Emil Radu Moldovan

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

 

0 comentarii2779 vizualizări03 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0