Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 05 Iunie 2020 - 3412 vizitatori azi
Locuri de munca prin intermediul Retelei EURES.

Locuri de munca prin intermediul Retelei EURES  pentru persoanele calificate in domeniul hotelier - gastronomic care doresc sa lucreze in Germania. EURES Romania dispune de 69 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier - gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Brasov in zilele de 27 si 28 august 2014. Centrala de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn impreuna cu Marriott Hotel Frankfurt ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: bucatar (18 posturi), ospatar/personal servire clienti (15 posturi), receptioner (15 posturi), ajutor in industria gastronomiei de sistem - McDonald’s si Burger King (15 posturi) si manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucatar, ospatar si ajutor in industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune/foarte bune de limba germana (nivel A2 - B1/B2).

Pentru posturile de receptioner si manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicita persoane care au atat cunostinte foarte bune de limba germana, nivel C1 - C2, cat si cunostinte bune de limba engleza, nivel B2, precum si calificare si experienta in domeniu. Angajarea se face pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an, cu posibilitate de prelungire, in functie de angajator, incepand cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1400 - 2200 euro brut/luna (in functie de tarifele in domeniu si de zona in care se va desfasura activitatea). Timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, se lucreaza in weekend si de sarbatorile legale. Cazarea poate fi asigurata de catre angajator gratuit / contracost (270 euro/luna), iar intretinerea poate fi gratuita/negociabila sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Bistrita - Nasaud, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud, din Bistrita, strada Garii, nr.2 - 4, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie. Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

-         cerere tip (se completeaza la sediul Agentiei de Ocupare a Fortei de Munca);

-         copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

-         C.V model  Europass (cu fotografie)  in  limba germana (Lebenslauf);

-         cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

-         adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea "Clinic sanatos/Apt pentru munca".

 

Director Executiv,

RAPAN OTILIA

 

 Intocmit,

   PREDA ADINA - consilier EURES.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2205 vizualizări03 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0