Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 24 Septembrie 2020 - 2906 vizitatori azi
Lucrari in valoare de 1,5 milioane de euro receptionate la Lesu.

Lucrari in valoare de 1,5 milioane de euro receptionate la Lesu in prezenta Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan si a Subprefectului Ovidiu Frent. Investitia a constat in lucrari de consolidare a drumului, asfaltare, amenjare de poduri, podete, rigole si montarea parapetilor, pe o distanta de 7,3 km, intre comuna Lesu si Tiha Bargaului. Executia lucrarii a inceput in toamna anului 2012, aceasta fiind finantata din fonduri europene nerambursabile, prin intermediul Programului National de Dezvoltare Rurala, masura 125 B.

In urma inspectiei lucrarilor, Presedintele Consiliului Judetean a declarat: Comuna Lesu detine un potential turistic urias, iar prin deschiderea drumului catre Pasul Tihuta, o mare parte din acesta va putea fi valorificat. Aceasta investitie vine in completarea lucrarilor de asfaltare derulate de Consiliul Judetean, in care numai in ultimii doi ani s-au investit peste 30 de miliarde lei vechi. Vreau sa felicit administratia care a initiat acest proiect si pe domnul primar Nicu Lupsan, precum si pe actualul primar, Ionel Pop, care a dus la indeplinire acest ambitios proiect.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Ivan Bogdan-Gruia.

0 comentarii2723 vizualizări15 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0