Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 24 Septembrie 2020 - 2736 vizitatori azi
Vale a Somesului Superior poate fi cotata ca "o mica Elevetie".

Lucrari in valoare de 1,5 milioane de euro receptionate la Sangeorz-Bai in prezenta Presedintelui Emil Radu Moldovan, a Prefectului Ioan Tintean si a Vicepresedintelui Dorin Popescu. Investitia a constat in lucrari de consolidare a drumului, asfaltare, amenjare de poduri, podete, rigole si montarea parapetilor, pe o distanta de 17 km, in localitatea Cormaia, orasul Sangeorz-Bai. Executia lucrarii a inceput in toamna anului 2013, aceasta fiind finantata din fonduri europene nerambursabile, prin intermediul Programului National de Dezvoltare Rurala, masura 125 B.

In urma inspectiei lucrarilor, Presedintele Consiliului Judetean a declarat: Locurile care le-am vizitat astazi sunt de o frumusete inestimabila si prin acest proiect de infrastructura vor putea fi valorificate din punct de vedere turistic. Din punctul meu de vedere, zona care am vizitat-o astazi, precum si intreaga vale a Somesului Superior poate fi cotata ca "o mica Elevetie". Vreau sa felicit constructorul pentru calitatea lucrarilor, precum si Primaria si Consiliul Local Sangeorz-Bai, pentru initierea si implementarea cu succes a acestui proiect.

 

 CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Ivan Bogdan-Gruia.

0 comentarii2548 vizualizări17 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0