Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 28 Septembrie 2020 - 5230 vizitatori azi
Investitii ale Consiliului Judetean in valoare de peste 7.800.000 de lei receptionate astazi la Sieut.

In prezenta Presedintelui Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, a Prefectului Ioan Tintean si a Vicepresedintelui CJ, Dorin Popescu, au fost receptionate lucrarile de modernizare a DJ 154 C, intre localitatile Sieut - Rustior - Sebis. Cu o investitie de peste 7.800.000 lei, asigurati din bugetul Consiliului Judetean si din resurse guvernamentale, au fost realizate lucrari de consolidare, montare parapeti si asfaltare a unui tronson de 6,2 km.

La finalul vizitei, Presedintele CJ a declarat: Ma bucur sa vad ca odata cu trecerea timpului si ca rezultat al muncii sustinute de o intreaga echipa, planurile de dezvoltare a judetului Bistrita-Nasaud incep sa se materializeze. De astazi, locuitorii din Rustior si Sebis au conditii europene de trai si ma bucur ca am avut un aport la acest lucru, iar cea mai mare satisfactie pe care o am in acest moment este bucuria pe care o vad in ochii oamenilor pe care i-am intalnit aici.

 

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Ivan Bogdan-Gruia.

0 comentarii2513 vizualizări18 iulie 2014
rss 2.0
rss 2.0