Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 15 Ianuarie 2021 - 18014 vizitatori azi
PRIMARIA COMUNEI FELDRU - COMUNICAT DE PRESA.

Primaria comunei Feldru, domnul primar Grigore Tiolan, domnul viceprimar Iacob Singeorzan, isi exprima public indignarea fata de multiplele neadevaruri pe care preotul Vasile Rus din parohia Nepos le-a exprimat in cadrul unei scrisori deschise. In acest sens, vrem sa asiguram intreaga opinie publica, in special pe toti locuitorii comunei noastre ca sarbatoarea Feldrului le este dedicata in intregime si nu vizeaza o confesiune religioasa anume.

In ceea ce priveste invitatia pe care primaria comunei Feldru a adresat-o grupului de muzica crestina "Speranta", o spunem cat se poate de deschis ca este vorba doar de inca un exemplu de real ecumenism, de o acceptare si a altor forme de exprimare a sentimentului de apartenenta la religia crestina.

Suntem ingrijorati de faptul ca un pastor de suflete, un prelat al BOR ii cheama pe feldrihani la boicotarea unei sarbatori atat de importante, invocand motive deloc sustenabile, fapt ce nu exprima deloc toleranta pe care o biserica majoritara, asa cum este cea ortodoxa, ar trebui sa o aiba fata de alte confesiuni religioase.

In ceea ce priveste organizarea Zilelor comunei Feldru, reiteram ideea ca este vorba de o sarbatoare la care sunt invitati sa ia parte toti cei care se simt, intr-un fel sau altul, legati de localitatea noastra, indiferent de nationalitate, cultura, sex sau apartenta religioasa.

 

BIROUL DE PRESA.

0 comentarii2576 vizualizări01 august 2014
rss 2.0
rss 2.0