Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 Mai 2021 - 14587
Stadiul lucrarilor de reabilitare a cladirii Centrului municipal de Cultura "George Cosbuc".
Municipiul Bistrita deruleaza proiectul "Reabilitarea cladirii Centrului municipal de cultura "George Cosbuc" Bistrita, monument istoric de categoria A", finantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor poli de crestere", Domeniul major de interventie 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbana. Sub-domeniul: Centre urbane".
Proiectul se deruleaza in perioada 20.12.2011 - 19.07.2015, iar valoarea contractului de executie a lucrarilor este de 7.339.383,89 lei, fara TVA.
La nivelul acoperisului s-au terminat lucrarile la invelisul central, s-au inlocuit elementele de sarpanta deteriorate si a inceput desfacerea invelitorii terasei acoperite.
In interiorul cladirii s-au finalizat lucrarile de reparare a pardoselilor, s-a efectuat ignifugarea si vopsirea lemnariei cu solutii antiseptice si insecticide, s-au refacut rosturile la zidaria de caramida aparenta si s-au montat armaturi din otel beton in fundatii.
De asemenea s-au finalizat lucrarile de tencuire si gletuire la etaj, s-au montat canale de ventilatie pentru scoaterea igrasiei si s-a terminat executia canalului tehnic aferent sistemului de ventilatie.
In prezent se efectueaza lucrari de reparatii capitale la instalatiile electrice interioare, acestea fiind finalizate in proportie de 45%.
.
http://www.primariabistrita.ro
0 comentarii2975 vizualizări01 august 2014
rss 2.0
rss 2.0