Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 21 Ianuarie 2021 - 1038 vizitatori azi
Primarul municipiului Bistrita a primit vizita Ambasadorul Regatului Belgiei in Romania.

Aflat intr-un turneu in partea de nord a Romaniei, ambasadorul Regatului Belgiei in Romania, domnul Philippe Beke, a dorit sa viziteze si municipiul Bistrita. Excelenta sa a fost oaspetele primarului municipiului Bistrita in aceasta dimineata. Primarul Ovidiu Teodor Cretu a prezentat oaspetelui o scurta istorie a orasului, evolutia si perspectivele de dezvoltare.

Ambasadorul Regatului Belgiei in Romania s-a aratat interesat de stadiul in care se afla proiectele "Wonderland" si Parcul Industrial Bistrita Sud, facand cunoscut interesul companiilor belgiene in ceea ce priveste posibilele investitii. Excelenta sa a apreciat drept oportuna dezvoltarea unor trasee turistice in Transilvania, impreuna cu celelalte orase medievale, fapt care ar contribui la diversificarea oportunitatilor turistice din zona.

In incheiere, oaspetele a reiterat interesul companiilor belgiene de a se implica in proiecte ale municipalitatii si a dat asigurari ca va transmite informatiile obtinute catre posibilii investitori.

0 comentarii2744 vizualizări02 august 2014
rss 2.0
rss 2.0