Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 15 Ianuarie 2021 - 16956 vizitatori azi
Ambasadorul Belgiei, in vizita la Institutia Prefectului judetul Bistrita-Nasaud.

Conducerea Institutiei Prefectului judetului Bistrita-Nasaud a primit vineri, 1 august 2014, vizita Excelentei Sale Philippe Beke, Ambasadorul Regatului Belgiei la Bucuresti, care si-a programat in aceasta perioada mai multe intalniri cu reprezentantii judetelor, pentru a inventaria posibilitatile de dezvoltare a unor noi parteneriate cu Romania.

                 In cadrul intrevederii cu prefectul Ioan Tintean si subprefectul Ovidiu Frent s-au discutat, in prima parte, detalii despre modul in care institutia este organizata, dezbatandu-se cateva exemple din practica actuala, prin comparatie cu modelul belgian. In acest context, s-a evidentiat tendinta clara spre accentuarea si intarirea rolului regiunilor la nivelul intregii Uniuni Europene.

             In ceea ce priveste judetul Bistrita-Nasaud s-a pus accent in special pe diversitatea potentialului turistic, printre obiective fiind amintite Parcul National Muntii Rodnei, Lacul Colibita, dar si Pasul Tihuta. Ambasadorul Belgiei a mentionat ca aceasta zona il intereseaza in mod deosebit, cu atat mai mult cu cat aici, nu s-a dezvoltat inca un parteneriat romano-belgian consacrat, aspect ce isi doreste a fi imbunatatit intr-un viitor apropiat. In acest sens, a mai precizat ca dezvoltarea infrastructurii locale va juca un rol esential in intensificarea relatiilor de cooperare si de atragere a investitorilor belgieni.

             Excelenta Sa Philippe Beke isi va incheia vizita in judetul Bistrita-Nasaud, printr-un popas la Hotel Castel Dracula. 

 

Biroul de presa.

0 comentarii3353 vizualizări02 august 2014
rss 2.0
rss 2.0