Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 August 2020 - 30488 vizitatori azi
Au inceput Zilele Municipiului Bistrita

Primarul orasului a deschis oficial editia din anul 2014 a Zilelor Municipiului Bistrita, in prezenta delegatilor oraselor infratite, a ministrului Doina Adriana Pana, parlamentarilor judetului, reprezentantilor institutiilor deconcentrate si a bistritenilor care au dorit sa participe la aceasta manifestare. Au fost intonate imnurile Romaniei si Uniunii Europene, iar primarul Ovidiu Teodor Cretu a rostit indemnul: "Bucurati-va de manifestarile pe care, cu drag, vi le oferim. Bistrita este orasul pe care il iubim, acesta este si sloganul ales. Ne dorim un oras frumos, simbol al convietuirii pasnice, transmitand cu acest prilej un mesaj de pace pentru tara si pentru lume"

  Bistrita are trei noi cetateni de onoar. Dupa deschiderea oficiala a Zilelor Municipiului Bistrita, trei bistriteni au primit insemnele care le atesta calitatea de Cetateni de onoare ai municipiului Bistrita, conform hotararilor adoptate in acest sens de Consiliul Local al municipiului Bistrita, in sedinta din 31 iulie 2014.

-Poetul si prozatorul Alexandru Cristian Milos.

- Directorul general al "Rombat" S.A. Bistrita, Ioan Repede.

- Antrenorul de box Nicolae Dumitru Zapartan.

.

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii2744 vizualizări23 august 2014
rss 2.0
rss 2.0