Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 14 August 2020 - 30030 vizitatori azi
Serviciul de colectare, transport si valorificare a deseurilor este efectuat si in Bistrita de catre S.C. Vitalia.

Incepand cu data de 15.09.2014, serviciul de colectare, transport si valorificare a deseurilor este efectuat de catre S.C. Vitalia Servicii de Mediu S.A. care a castigat licitatia organizata de Consiliul Judetean Bistrita - Nasaud, aceasta activitate fiind, dupa cum se stie, una gestionata de Asociatia Intercomunitara constituita la nivel judetean. Chiar daca Primaria municipiului Bistrita nu este implicata contractual in aceasta activitate, ne-am exprimat inca de la bun inceput disponibilitatea de a sprijini noul operator, astfel incat transferul acestei activitati de la o firma la alta sa se realizeze fara sincope. Fiind un serviciu de utilitate publica, a carui buna functionare ii influenteaza in mod direct pe cetatenii Municipiului Bistrita, am initiat o serie de intalniri intre factorii de decizie si speram ca problemele de pana acum sa fie depasite in scurt timp.

Suntem constienti de faptul ca implementarea acestui nou sistem de colectare este dificila si facem si pe aceasta cale un apel la intelegere catre cetatenii Municipiului Bistrita. Pe de alta parte, consideram ca firma care realizeaza acest serviciu trebuie sa depaseasca in cel mai scurt timp aceste disfunctionalitati si sa nu fim nevoiti ca, alaturi de celelalte institutii abilitate sa aplicam sanctiuni.

 

           Primarul municipiului Bistrita

                Ovidiu Teodor Cretu

 

0 comentarii2324 vizualizări26 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0