Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 20 Iunie 2021 - 14587
Detinutii la Leoni .

In cursul diminetii de azi, un grup de 18 persoane private de libertate din custodia Penitenciarului Bistrita, care s-au remarcat printr-o conduita constant pozitiva pe durata executarii pedepsei, au efectuat o vizita la S.C. LEONI Wiring Systems RO S.R.L. Bistrita, subsidiara a grupului german LEONI, cu domeniul de activitate in productia de cablaje auto.

Personal abilitat din cadrul firmei a insotit vizitatorii pe toata durata traseului, punand la dispozitia persoanelor private de libertate informatii referitoare la principalele activitati ale companiei, oferind demonstratii si explicatii concrete ale fazelor de productie.

Mentionam faptul ca, aceasta activitate a fost posibila datorita bunavointei conducerii S.C. LEONI Wiring Systems RO S.R.L., in virtutea unei relatii constante de buna colaborare intre organizatiile noastre.

Actiunea a fost  organizata de Serviciul de Educatie si Asistenta Psihosociala a unitatii, reprezentand o concretizare a procesului de mentinere a legaturilor cu comunitatea, atat de important pentru procesul de resocializare si reintegrare sociala dupa executarea pedepsei privative de libertate.

Mai mult decat atat, vizitarea diverselor firme si agenti economici locali contribuie la cunoasterea de catre persoanele custodiate a oportunitatilor de pe piata muncii, a conditiilor de angajare, precum si la cresterea motivatiei pentru munca si considerarea acesteia ca alternativa primordiala la reintegrare in societate.

Pentru informatii suplimentare si confirmarea participarii desemnam ca persoana de contact pe subinspector de penitenciare Laura Opris, purtator de cuvant, telefon 0263-238175, fax 0263-234 439, e-mail lopris@dgp.ro.

 

 

 

PURTATOR DE CUVANT

PENITENCIARUL BISTRITA

Subinspector de penitenciare

Laura OPRIS

 

 

 

 

 

0 comentarii2884 vizualizări26 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0