Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 21 Septembrie 2020 - 7996 vizitatori azi
Investitii in valoare de peste 1.000.000 de euro receptionate la Prundu Bargaului.

Astazi au fost receptionate lucrarile de consolidare, amenajare si modernizare a 5,1 km de drumuri comunale in localitatea Prundu Bargaului. Drumurile modernizate sunt: Strada Valea Ciorii, Meseriasilor, Vlad, Puriceni, Brujeni 1, Secu 1, Secu 2 si Suseni 1 si 2. Investitiile au fost finantate atat prin intermediul Programului National de Dezvoltare Locala (fonduri guvernamentale), din bugetul local si din fonduri europene.

La finalul receptiei, Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan a declarat: Ma bucur ca prin activitatea sustinuta din ultimii doi ani, comuna Prundu Bargaului incepe sa isi recastige statutul de Capitala a Vaii Bargaului. Vreau sa felicit Consiliul Local si in special pe domnul primar Doru Crisan, care este unul dintre cei mai harnici si performanti primari din judetul Bistrita-Nasaud. La fel ca pana acum, voi sprijini cu toate parghiile pe care le am la dispozitie, proiectele concrete ale comunei Prundu Bargaului si a oricarei Unitati Administrativ Teritoriale din judetul Bistrita-Nasaud.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,

Ivan Bogdan-Gruia.

0 comentarii2933 vizualizări05 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0