Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 05 Iunie 2020 - 4436 vizitatori azi
Aproximativ 20.000 cadouri pregatite de "Camionul de Craciun" 2014.

Institutia Prefectului judetului Bistrita-Nasaud multumeste Asociatiei Tasuleasa Social, pentru exemplul de altruism oferit an de an. Consecventa actiunilor derulate de Tasuleasa Social, de peste 10 ani, rabdarea dedicata dezvoltarii unor concepte, prin evenimente de o tot mai mare anvergura, devenite deja traditie, demonstreaza calitatea si maturitatea voluntarilor formati in cadrul organizatiei. Toate aceste argumente ne ofera placuta misiune de a le multumi tuturor celor implicati, dar in mod special presedintelui Alin Uhlmann Useriu, in numele locuitorilor judetului Bistrita-Nasaud, principalii beneficiari ai initiativelor Tasuleasa.

            "Camionul de Craciun" 2014 inregistreaza in acest an un record, atat din perspectiva numarului de cadouri pregatite, aproximativ 20.000, dar si a numarului de voluntari care au avut grija ca toate aceste pachete sa fie distribuite copiilor, intr-o singura zi, in conditii de maxima siguranta. O actiune pe cat de grea, pe atat de frumoasa, rasplatita cu mii de zambete de copii si un exercitiu de solidaritate care ne-a oferit tuturor o puternica emotie.

            Multumim, Tasuleasa Social, pentru exemplul de altruism oferit an de an, pentru finetea cu care educati voluntariatul si pentru ca sunteti o resursa inepuizabila de idei in folosul comunitatii noastre. Ne mandrim cu voluntarii Tasuleasa si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, ca parteneri, si pe viitor.

 Nu in ultimul rand, aducem multumiri colegilor nostri din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Judetean de Jandarmi si Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud pentru implicarea lor in buna desfasurare a actiunii in judet.

 

 Prefect                                   Subprefect

Ioan Tintean                         Ovidiu Victor Frent.

0 comentarii2149 vizualizări29 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0