Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 26 Mai 2020 - 878 vizitatori azi
26 de miliarde de lei vechi pentru Reabilitarea si Modernizarea Centrului Comunitar pentru Tineret CETIN.

Primaria municipiului Bistrita implementeaza proiectul "Reabilitarea si Modernizarea Centrului Comunitar pentru Tineret CETIN, str. Liviu Rebreanu nr. 18, Cod SMIS 7325". Obiectivul general al proiectului vizeaza imbunatatirea serviciilor sociale oferite de Autoritatea Publica Locala a Municipiului Bistrita, prin reabilitarea si modernizarea centrului pentru tineret, in vederea cresterii calitatii capitalului uman din municipiu, ceea ce determina dezvoltarea sociala si cresterea economica a municipiului si a regiunii Nord-Vest si implicit dezvoltarea durabila a centrului urban al municipiului Bistrita. 

Valoarea totala a acestui proiect este de 2.596.809,89 lei, din care 98% este finantare nerambursabila si 2% reprezinta contributia Primariei municipiului Bistrita.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional, care este implementat la nivel national de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Aministratiei Publice, in calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de catre ADR Nord- Vest, organism intermediar al programului ce monitorizeaza implementarea acestui proiect.

0 comentarii2268 vizualizări09 ianuarie 2015
rss 2.0
rss 2.0