Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 25 Mai 2020 - 17518 vizitatori azi
Reprezentantii Prefecturii B-N, invitati la bilantul anual al Asociatiei Judetene a Crescatorilor de Taurine.

Prefectul Ioan Tintean si subprefectul Ovidiu Frent au participat la sedinta de bilant a Asociatiei Judetene a Crescatorilor de Taurine Bistrita-Nasaud, pentru anul 2014, eveniment organizat la initiativa reprezentantilor Oficiului pentru ameliorare si reproductie in zootehnie Bistrita-Nasaud (OARZ BN) si a presedintelui Emilut Gaina, care a prezentat si explicat in detaliu rezultatele inregistrate.

            In cuvantul sau, prefectul Ioan Tintean a felicitat intreaga echipa din cadrul OARZ Bistrita-Nasaud pentru performanta atinsa la nivelul geneticii, incurajand mentinerea ritmului de cercetare si implementare in domeniu, in asa fel incat sa se mentina un nivel calitativ superior. De asemenea, au fost felicitati si crescatorii de taurine, judetul Bistrita-Nasaud clasandu-se la nivel national printre primii zece pe linia cantitatii laptelui procesat. Astfel, prefectul a apreciat contributia insemnata a fermierilor bistriteni la ceea ce inseamna P.I.B.-ul judetului.

 

 Biroul de presa.

0 comentarii2695 vizualizări12 ianuarie 2015
rss 2.0
rss 2.0