Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 05 Martie 2021 - 12460 vizitatori azi
Serbarile Zapezii la Bistrita - putini oameni in prima zi.

 Dupa o pauza de 2 ani, municipalitatea a luat o decizie corecta, sa le ofere bistritenilor ocazia de a se distra pe Dealul Budacului, dupa un model consacrat deja de fostii primari Pavel Popescu si Vasile Moldovan.

Cu toate ca primaria Bistrita a pus la dispozitia cetatenilor o line de autobuze gratuita de la Podul Budacului-Judecatori si pana pe Dealul Budacului, putini oameni s-au dus sa vada cum e sa schiezi sau sa te dai cu sania aici in apropierea municipiului.

Cele cateva sute de persoane prezente in prima zi la Serbarile Zapezii de la Bistrita au putut participa la o serie de jocuri si concursuri, cel mai interesant fiind trasul saniei de catre caini.

Trebuie mentionat ca autoritatiile locale au fost la datorie, partiile fiind asigurate de salvamontisti, jandarmi, politia comunitara, politia municipiului si alti reprezentanti ai autoritatiilor, inclusiv de la primaria municipiului.

2 commentarii2247 vizualizări06 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0