Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Serbarile Zapezii la Bistrita - putini oameni in prima zi.

 Dupa o pauza de 2 ani, municipalitatea a luat o decizie corecta, sa le ofere bistritenilor ocazia de a se distra pe Dealul Budacului, dupa un model consacrat deja de fostii primari Pavel Popescu si Vasile Moldovan.

Cu toate ca primaria Bistrita a pus la dispozitia cetatenilor o line de autobuze gratuita de la Podul Budacului-Judecatori si pana pe Dealul Budacului, putini oameni s-au dus sa vada cum e sa schiezi sau sa te dai cu sania aici in apropierea municipiului.

Cele cateva sute de persoane prezente in prima zi la Serbarile Zapezii de la Bistrita au putut participa la o serie de jocuri si concursuri, cel mai interesant fiind trasul saniei de catre caini.

Trebuie mentionat ca autoritatiile locale au fost la datorie, partiile fiind asigurate de salvamontisti, jandarmi, politia comunitara, politia municipiului si alti reprezentanti ai autoritatiilor, inclusiv de la primaria municipiului.

2 commentarii2303 vizualizări06 februarie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Marius V. Chiuzan
06 Februarie 2011 - 23:50

Ultima serbarea a avut loc in februarie 2008, inainte de alegerile locale. Deci nu au mai fost in 2009 si 2010. Mai bine spus 2 editii, nu ani.

2 = 4 ???
06 Februarie 2011 - 18:51

Poi pe celelalte "online-uri" cica nu s-au mai tinut de 4 ani serbarile. Raspunsul corect e.....

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0