Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 18 Ianuarie 2021 - 14288 vizitatori azi
Propunerile pentru intocmirea bugetului Bistritei pe anul 2015.

Catre Primaria municipiului Bistrita, Stimate domnule primar va transmit propunerile pe care le am pentru intocmirea bugetului pe anul 2015.

Realizarea documentatiilor tehnice si inceperea lucrarilor pentru modernizarea Strazilor Decebal, A.Muresanu, Nasaudului, Gr. Balan, cu iluminat arhitectural, cabluri ingropate si piste de biciclete.

Incepere executie legatura intre strada Garii cu strada Tarpiului

Modernizare Scoala Generala nr.4 si a Liceului de Muzica

Incepere realizare piste de biciclete. Cei aproximativ 80 km propusi in strategia de dezvoltare a municipiului ar trebui realizati pana in 2020. Suntem mult in urma cu acest proiect.

Modernizare strand Codrisor si Padurea Codrisor. Realizare studiu de fezabilitate pentru amenajarea raului intre Podul Jelnei si Podul Budacului ca zona de recreere.

Realizarea unui studiu de oportunitate cu privire la implementarea unui nou sistem de incalzire pentru cele patru licee situate pe bulevardul Republicii, Primaria Bistrita si alte institutii publice.

Realizarea/amenajarea unor terenuri de sport in localitatile Unirea, Sarata, Slatinita, Ghinda, Viisoara. Acolo unde Primaria nu are teren in proprietate propun cumpararea de teren de pe piata privata

Realizare teren sport cartier Subcetate

Modernizarea terenului de fotbal si a pistei de alergare din incinta Colegiului National Liviu Rebreanu

Cumpararea bazelor sportive de traditie ale orasului care nu mai sunt utilizate si eventual cumpararea investitiilor realizate in incinta scolilor de catre operatorii privati care doresc acest lucru.

Dotarea scolilor cu echipamente informatice, proiectoare etc. conform cererilor din partea unitatilor de invatatamant

Modernizare Piata Floriilor

Achizitionarea de pe piata privata a unor imobile pentru tineri si pentru cazurile sociale.

Efectuarea unuor studii de oportunitate si fezabilitate privind valorificarea celor 30 de ha teren a Liceului Agricol si a celor 3,2 ha teren aflate pe strada Zefirului

Amenajarea strazilor care au documentatii tehnice intocmite

Sustinerea unui festival de jazz profesionist.

Modernizarea a cel putin 5 locuri de joaca

Elaborarea unei strategii pentru valorificarea imobilelor care apartin orasului inclusiv punctele termice

 .

 

Consilier local

Alin Seserman

0 comentarii2625 vizualizări07 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0