Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 26 Ianuarie 2021 - 22236 vizitatori azi
Cardul Profesional European 2 - un sistem integrat la nivel national. Instrument de gestiune si monitorizare a proiectelor ANOFM .

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, in vederea cresterii gradului de satisfacere a cerintelor clientilor (someri, angajatori, persoane aflate in cautarea unui loc de munca), aplica planuri de actiune individualizate pentru solicitantii de locuri de munca, precum si cresterea nivelului competentelor profesionale ale personalului implicat in furnizarea acestor servicii.
In acest context, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a initiat impreuna cu partenerul sau, Soft Business SRL, proiectul national "Cardul Profesional European 2 - instrument inovativ de modernizare si eficientizare a activitatii SPO".
Cardul Profesional European este un instrument modern destinat persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca conceput pentru a scurta calea si a reduce timpul necesar accesarii serviciilor oferite de Serviciul Public de Ocupare, aflat el insusi intr-un proces de modernizare. Cardul Profesional European este totodata si un instrument util functionarului din cadrul Serviciului Public de Ocupare, facilitand utilizarea optima a resurselor si micsorand timpii de procesare a informatiei.
Elementul de noutate al acestui proiect il constituie integrarea de noi functionalitati, precum si deschiderea de noi centre pentru emiterea de carduri.
Prin noile functii integrate, Cardul Profesional European va asigura cresterea calitatii serviciilor de informare si orientare in cariera si a celor de mediere a muncii oferite persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, asigurandu-se astfel atat imbunatatirea performantelor, cat si dezvoltarea unor servicii personalizate mai bune de asistenta pentru beneficiarii Serviciului Public de Ocupare.


Date de contact: Adrian Dragomir - Manager de proiect
Tel.: +4 021 303.98.31; Fax: +4 021.303.98.38
E-mail: adrian.dragomir@anofm.ro
www.card-profesional2.anofm.ro
Comunicat de presa POSDRU/123/4.1/S/128947

 

 

 

In perioada 06.01.2014 - 05.07.2015, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca implementeaza in parteneriat cu societatea IT SYSTEMS INTERNATIONAL proiectul "DataProject Management System - instrument de gestiune si monitorizare a proiectelor din cadrul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca".
Proiectul isi propune sa vina in acord cu obiectivele Axei prioritare 4 - "Modernizarea serviciului Public de Ocupare" si a Domeniului Major de Interventie 4.1 - "Intarirea capacitatii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare" prin imbunatatirea si asigurarea calitatii serviciilor furnizate persoanelor in cautarea unui loc de munca, imbunatatirea capacitatii administrative si institutionale si cresterea calitatii, transparentei si a eficientei in acordarea acestor servicii.
In urma implementarii proiectului, va fi furnizata si implementata in 43 SPO-uri din Romania, o platforma informatica care va gestiona si monitoriza proiectele derulate de ANOFM si resursele umane si materiale implicate in aceasta activitate, ce va duce la eficientizarea muncii angajatilor SPO pentru a raspunde adecvat si profesionist nevoilor pe care le ridica beneficiarii. Sistemul prezinta o importanta deosebita, mai ales in ceea ce priveste posibilitatea de a gestiona informatia cu privire la proiecte si minimizarea oricaror
posibilitati legate de dubla finantare in cazul acestora.
Implementarea activitatilor proiectului contribuie la cresterea calitatii serviciilor oferite prin Serviciul Public de Ocupare, prin reducerea gradului de solicitare a angajatilor implicati in derularea de proiecte, astfel incat activitatea de zi cu zi sa fie mai bine planificata si eficientizata prin utilizarea unei platforme informatice care le va automatiza o parte din activitate.
Mai multe detalii despre proiectul "DataProject Management System - instrument de gestiune si monitorizare a proiectelor din cadrul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca" se gasesc pe site-ul www.data-project.ro, sau la numarul de telefon 021/311.07.73.


Irina Persa
Manager de proiect
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca
irina.persa@anofm.ro

 

 

 

 

Eficientizarea relatiilor interdepartamentale in cadrul Seviciului Public de Ocupare Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si partenerul IT SYSTEMS INTERNATIONAL SRL, implementeaza in perioada 06.01.2014 - 05.07.2015 proiectul "Tracking Task-Serviciu electronic de gestionare si monitorizare a relatiilor
interdepartamentale din cadrul SPO", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Proiectul prezinta o importanta deosebita pentru Serviciul public de Ocupare, intrucat va contribui la modernizarea si eficientizarea activitatii angajatilor sai, prin oferirea unui instrument informatic nou, inovator, cu functionalitati de management al sarcinilor de serviciu pentru personalul SPO.
Sistemul informatic va fi implementat in 43 SPO-uri din intreaga tara, fapt ce va duce la eficientizarea muncii angajatilor Serviciului Public de Ocupare pentru a raspunde adecvat si profesionist, in timp real, solicitarilor interne ale institutiei si nu numai. Grupul tinta este reprezentat de 180 de persoane angajate ale SPO din diverse departamente, care vor beneficia de sesiuni de pregatire pentru gestionarea si utilizarea aplicatiei informatice.
Proiectul contribuie la atingerea obiectivului general al Axei Prioritare 4, si anume Cresterea calitatii, eficientei si transparentei serviciilor de ocupare furnizate de Serviciul Public de Ocupare. Platforma informatica realizata va constitui un important instrument in atingerea obiectivelor specifice ale Domeniului Major de Interventie 4.1 "Intarirea capacitatii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare" prin cresterea eficientei si calitatii serviciilor oferite.


Date de contact:
Irina Persa - Manager de proiect
Telefon: 021 / 311.07.73
E-mail: irina.persa@anofm.ro
www.tracking

0 comentarii3514 vizualizări19 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0