Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 17 Ianuarie 2021 - 10468 vizitatori azi
Nou model al plachetei cu "Telefonul Consumatorilor" .

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, anunta ca incepand cu data de 21 ianuarie 2015 a intrat in vigoare Ordinul nr. 594/2014, care modifica Ordinul Presaedintelui ANPC nr. 72/2010 privind unele masuri de informare a consumatorilor. Concret, actul normativ a introdus un nou model al plachetei cu "Telefonul Consumatorilor" care va trebui afisat de catre toti operatorii economici in spatiul de comercializare sau, dupa caz, de prestare a serviciului.

Pe noua placheta se vor regasi urmatoarele informatii:

- mentiunea expresa "Telefonul Consumatorilor 0219551";

- denumirea comisariatului regional in raza caruia operatorul economic isi desfasoara activitatea;

-denumirea comisariatului judetean in raza caruia operatorul economic isi desfasoara activitatea, precum si datele de contact ale comisariatului (adresa, nr. de telefon si de fax);

- mentiunea: Reprezentantii asociatiilor de consumatori nu au drept de control al operatorilor economici, conform art. 42 din OG nr. 21/1992;

- mentiunea: Apelarea nr. 0219551 poate fi taxata in functie de tipul de abonament detinut de consumator.

            Pentru operatorii economici care isi desfasoara activitatea pe raza judetului Bistrita-Nasaud, placheta este disponibila pe site-ul ANPC (www.anpc.gov.ro) accesand link-ul: Lista comisariate judetene sau se poate ridica de la sediul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bistrita-Nasaud din Bistrita, Piata Petru Rares , nr. 1.

 

          CJPC Bistrita-Nasaud

                Cms. sef adj.

               Iuliana Denes

0 comentarii3094 vizualizări20 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0