Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 21 Septembrie 2020 - 5222 vizitatori azi
Ziua Internationala a Alegerilor, marcata la Bistrita

Autoritatea Electorala Permanenta, prin Biroul Judetean Bistrita-Nasaud, organizeaza joi, 26 februarie 2015, la Colegiul National "Andrei Muresanu", Bistrita, incepand cu ora 13.00, o dezbatere cu tema "Implicarea tinerilor in derularea procesului electoral".

Evenimentul de joi este organizat de Biroul Judetean Bistrita-Nasaud al Autoritatii Electorale Permanente, in colaborare cu Institutia Prefectului judetul Bistrita-Nasaud si Colegiul National "Andrei Muresanu" Bistrita.

In cadrul evenimentului va fi promovat si portalul Primul vot.ro.  Manifestarea se adauga actiunilor organizate pentru a celebra Ziua Internationala a Alegerilor, care se sarbatoreste, in fiecare an, in data de 5 februarie. In cadrul intalnirii vor fi prezentate materiale informative despre semnificatia si importanta alegerilor in consolidarea democratiei, rolul si misiunea Autoritatii Electorale Permanente in Romania, precum si Revista "Expert Electoral".   


Pentru informatii suplimentare, organizatorii va stau la dispozitie la sediul Biroului Judetean Bistrita-Nasaud, Piata Petru Rares, nr. 1, cam. 101, telefon 0263 235 892, e-mail: bj.bistritanasaud@roaep.ro sau pe telefonul mobil 0751 225 403 (Partene Valerica, Vlad Maria).   

0 comentarii2457 vizualizări25 februarie 2015
rss 2.0
rss 2.0