Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 07 Martie 2021 - 14380 vizitatori azi
Masura 322 "Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale".

Azi 15 februarie  2011, ora 11.00 la Institutia Prefectului Judetul Bistrita-Nasaud, in sala mare de sedinte a palatului administrativ a avut loc intalnirea de lucru a reprezentantilor institutiei prefectului si a Centrului Regional de Plati Dezvoltare Rurala si Pescuit-Satu Mare, cu reprezentantii autoritatilor publice locale, beneficiare de proiecte finantate in cadrul PNDR, masura 322 « Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale - " si masura 125 Imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea si adaptarea agriculturii si silviculturii".

Scopul intalnirii a fost de a preveni eventuale intarzieri ce ar putea sa apara pe parcursul implementarii proiectelor si asigurarea beneficiarilor de intregul sprijin institutional, necesar parcurgerii in cele mai bune conditii a tuturor clauzelor prevazute in contractul de finantare.

Din partea Centrului Regional de Plati Dezvoltare Rurala si Pescuit - Satu Mare au fost prezenti domnul Director Mihai Seucea si domnul Gheorghe Duma , Sef Serviciu Verificare Tehnica.

 

 

 

 

0 comentarii2422 vizualizări15 februarie 2011
rss 2.0
rss 2.0