Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
MESAJUL Presedintelui C.J. B-N de Ziua Internationale a Romilor.

Doresc sa transmit etnicilor rromi de pretutindeni, toate gandurile bune ocazionate de Ziua Internationala a rromilor. Totodata imi indrept atentia si catre victimele de etnie roma ale Holocaustului, care sunt omagiate astazi. Etnia roma reprezinta o comunitate importanta atat pentru tara noastra cat si pentru judetul nostru, tocmai de aceea este foarte important ca relatia cu aceasta sa fie una constructiva si incluziva. Transmit un mesaj de unitate si responsabilizare catre cetatenii rromi, care, atat in Romania, cat si in orice colt al lumii trebuie sa aiba fara discriminare, acces egal la munca, educatie si servicii medicale. Etnia rroma are un rol bine definit in istoria romanilor, motiv pentru care consider ca respectarea drepturilor acestei minoritati reprezinta principalul sprijin pe care il putem acorda procesului de integrare a rromilor in societatea romaneasca.

Acum, la ceas aniversar, transmit comunitatii rrome din judetul Bistrita-Nasaud si de pretutindeni, toate gandurile bune, multa sanatate si un sincer "La multi ani!"

 

Presedinte,

Emil Radu MOLDOVAN.

.


Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2779 vizualizări08 aprilie 2015




rss 2.0
rss 2.0