Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 05 Martie 2021 - 11548 vizitatori azi
Becleanul are cel mai modern bazin de inot din judet. (70 de poze)

Vineri, a fost inaugurat oficial bazinul de inot cu dimensiuni semi-olimpice din Beclean, bazin modern si multifunctional, ce se constituie in cea mai mare investitie de acest gen din judet. Chiar daca la Bistrita si in judet mai sunt bazine pentru inot, cel din Beclean este cel mai mare atat din punct de vedere al dimensiunilor cat si al capacitatii de apa inmagazinata, fiind la fel de performant si la capitolul filtrare, curatare sau primenire a apei.

Bazinul va fi folosit inainte de masa pentru inot si antrenamente fizice ale elevilor din orasul Beclean iar dupa-masa va fi inchiriat cluburilor de inot sau populatiei orasului. Investitia a fost inaugurata in prezenta ministrului Liviu Dragnea, a primarului orasului Beclean - Nicolae Moldovan, a presedintelui Consiliului Judetean - Emil Radu Moldovan, a ministrului sportului Gabriela Szabo dar si a multiplei campioane la inot Camelia Potec.

La eveniment au participat, de asemenea, locuitori ai orasului Beclean, jurnalistii din judet si din tara, parlamentari, consilieri locali si judeteni, precum si sefi al unor institutii descentralizate din judet. Dupa acest eveniment, oficialitatile prezente alaturi de ministrul Dragnea au vizitat santierul de investitii noi de la Colegiul National "Petru Rares" dar si lucrarile de modernizare si reabilitare ale cladirilor existente de la aceasta unitate de invatamant de elita al orasului Beclean.

In continuare, cei prezenti au vizitat localitatea Figa pentru a vedea la fata locului cum s-a asfaltat drumul comunal. Primirea invitatilor a avut loc la Biserica Ortodoxa din Figa, unde preotul si tinerii satului i-au asteptat pe oaspetii din Beclean, Bistrita si Bucuresti cu traditionala palinca si placinte calde cu branza si marar.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii4571 vizualizări18 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0