Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
In 22 februarie incep lucrarile de cadastru general in municipiul Bistrita.
Primaria municipiului Bistrita are in derulare lucrarea de Cadastru general in municipiul Bistrita si localitatile componente, Bistrita fiind primul municipiu din Romania care realizeaza o astfel de lucrare. La finalizarea acestei lucrari de cadastru general, inscrierea in cartea funciara se va face din oficiu, cu titlu gratuit.
In anul 2011, lucrarea de cadastru general se executa in localitatea Bistrita, in perioada februarie-decembrie, incepand cu data de 22 februarie. Pana in data de 31 iunie 2011, lucrarea se va executa in zona delimitata de Valea Bistritei, str. Libertatii, continuand cu zona delimitata de Calea Clujului, Drumul Cetatii, str. Tarpiului, str. Garii - str. Alexandru Odobescu.
Lucrarea de cadastru general este efectuata de S.C. Blom Romania S.R.L. din Targoviste, in baza contractului de prestari servicii nr. 51.699/28.08.2009.
Cu aceasta ocazie vor fi vizitate imobilele situate in Bistrita, perimetrul mai sus mentionat, de catre reprezentantii S.C. Blom Romania S.R.L. si un reprezentant al primariei, care vor solicita documente, respectiv acte de identitate si acte de proprietate sau posesie asupra imobilului.
Precizam ca toti reprezentantii S.C. Blom Romania S.R.L. detin delegatii emise de Primarul municipiului Bistrita,
De asemenea, cetatenii vor fi convocati in scris in teren, la imobilul proprietate, pentru intocmirea Fisei de interviu si stabilirea limitelor de proprietate.
Mentionam ca Primaria municipiului Bistrita a facut si face publica efectuarea acestor lucrari, atat prin mass-media cat si prin instiintarea tuturor detinatorilor imobilelor din localitatea Bistrita, din zonele care vor fi in lucru.
Dupa finalizarea lucrarii pe sectoarele cadastrale definite, lucrarea va fi afisata in locuri accesibile pentru ca persoanele interesate sa ia la cunostinta, avand si posibilitatea depunerii contestatiei in cazul in care nu sunt multumite.
Pentru realizarea cu succes a lucrarii de cadastru general, rugam cetatenii sa permita reprezentantilor firmei executante accesul in incinta si sa prezinte documentele solicitate, astfel ca dupa parcurgerea etapelor prevazute de art. 11, alin 5 si 6 din Legea nr. 7/1996 a cadastrului si publicitatii imobiliare, in cel mai scurt timp sa poata demara eliberarea noilor CF - uri.
18.02.2011
0 comentarii2660 vizualizări18 februarie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0